Jada Borsato neemt geen blad voor de mond over nieuwe vriend van Leontine Ruiters: "Was fijn geweest"

door: STG
Jada Borsato
Afbeelding bron: Instagram@jadaborsato

Het is een moeilijke periode geweest voor Jada Borsato. Haar vader Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

In februari 2020 sloeg het nieuws van Marco Borsato in als een bom. Er werd bekendgemaakt dat Marco een affaire had met pianiste Iris Hond. Leontine Ruiters, met wie hij ruim 20 jaar samen was wees Marco meteen de deur.

"Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven”, klonk het toen.

Intussen is Leontine weer gelukkig met haar nieuwe partner. John Huiberts is de gelukkige. In de Nederlandse Story vertelt Jada Borsato dan ook wat ze écht denkt van de nieuwe vriend van haar mama.

Ze neemt dan ook geen blad voor de mond over een eventuele verzoening. "Dat was heel fijn geweest. Welk kind wil dat niet?”, klinkt het. “Maar soms loopt het in het leven anders.” Het was dan ook geen gemakkelijke opdracht om John te aanvaarden. "Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien."

Toch gunt ze Leontine heel veel geluk. “Ik zag ook al snel dat ze heel gelukkig is met hem. En als kind wil je het liefst dat je ouders gelukkig zijn. Of dat nu samen is of los van elkaar", zegt Jada. "Dus ja, ik gun mijn moeder haar nieuwe liefde. Ze straalt!"