Klaasje Meijer uit twijfels over haar relatie met Max

door: LHX
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Al negen jaar is ex-K3'tje Klaasje Meijer samen met haar vriend Max van Geest. Ze wonen samen, maar zijn allebei ook erg gesteld op hun vrijheid.

Klaasje Meijer is erg tevreden met waar ze staat in het leven. Op haar dagen bij K3 kijkt ze met trots terug, en ook de projecten waar ze nu mee bezig is, doet ze met hart en ziel.

Toch is er iets dat ze af en toe een beetje voelt knagen. "Ik ben al sinds m'n negentien samen met Max, ik denk wel eens: had ik niet wat langer alleen moeten blijven?", geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws.

Dat zou ze misschien wat meer verschillende kanten van zichzelf hebben kunnen ontdekken, denkt ze. Ook heeft ze zich al wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om met iemand anders samen te zijn.

Toch komt ze telkens weer tot de conclusie dat ze blij is met hoe alles gelopen is. "We zijn negen jaar een stel en hebben daar, net omdát we zo jong waren, veel van geleerd", zegt ze. "We hebben voor elkaar gekozen, we zijn naar elkaar toe gegroeid en we delen intussen dezelfde levensvisie en dezelfde doelen, wat een heel fijne basis van vertrouwen geeft."