Leontine Ruiters doet onthulling over Marco Borsato: “Ik heb er veel vertrouwen in”

door: ASX
Marco en Leontine Borsato
Afbeelding bron: Instagram @borsato

Sinds 2020 zijn Leontine Ruiters en Marco Borsato in een knipperlichtrelatie verwikkeld. De twee gingen in volle coronapandemie uiteen, scheidden ook, kwamen vervolgens toch weer bijeen om er dit jaar uiteindelijk definitief een punt achter te zetten. Of toch niet?

Begin vorige maand liet Leontine weten dat er een nieuwe man in haar leven is, meer bepaald multimiljonair John Huiberts. De twee zijn nog steeds dolverliefd, waardoor de breuk met Marco nu echt wel definitief lijkt te zijn.

Aan RTL Boulevard schepte de Nederlandse actrice meer duidelijkheid over de nieuwe situatie. “Ik zit erg goed in mijn vel. Met de kinderen gaat het ook heel goed. Wij zijn als gezin, in een andere vorm weliswaar, nog altijd heel sterk. Daar ben ik erg dankbaar voor en heel blij mee”, verduidelijkt Leontine.

Over haar ex-man heeft Leontine nog enkele lovende woorden. “Marco doet ontzettend z’n best om zijn leven weer op te pakken. Ahoewel dat moeilijk is omdat er nog niet een einde is aan wat er speelt (de zanger wordt beschuldigd van seksueel misbruik, nvdr.), maar ik heb daar veel vertrouwen in. Komt goed”, besluit Leontine.