Leontine Ruiters eert haar overleden moeder: Zo reageert dochter Jada Borsato

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Leontine Ruiters heeft een heftige periode achter de rug. De oorzaak daarvan zijn de klachten tegen haar ex-man Marco Borsato.

Leontine Ruiters geniet wel van de maand mei. Op haar Instagram schrijft ze dat dit haar favoriete maand van het jaar is.

“De kille, grijze winter is voorbij en de zon laat zich weer regelmatig zien en haar warmte voelen. De natuur is ontwaakt en showt haar schoonheid, alles staat in bloei en er zijn weer volop prachtige bloemen te verkrijgen waaronder mijn favoriete pioenrozen.”

“Toch is het ook de maand waarin ik mijn beide ouders verloor, op 9 mei 1996 mijn vader en op 19 mei 2017 mijn moeder. Mama werd op 24 mei, op haar verjaardag, begraven en dat was eigenlijk heel bijzonder; Tuurlijk was er veel verdriet maar vooral ook heel veel dankbaarheid.”

“We hebben op die dag haar leven letterlijk en figuurlijk gevierd. We hebben haar lievelingslied ‘Hava Naglia’ gezongen, de kleinkinderen hebben om haar kist heen gedanst zoals zij altijd met hen om de tafel deed toen ze klein waren.”

“We hebben prachtige verhalen gedeeld, sommige grappig, andere emotioneel en uiteindelijk hebben we samen met alle aanwezigen op haar leven geproost. Met natuurlijk op de kist een hart van prachtige pioenrozen…..”

“Lieve Mama gefeliciteerd, maak er daar boven met papa een feestje van…”

Er komt veel reactie op de tekst van Leontine. Zo reageerde ook haar dochter Jada Borsato. Zij plaatste een hartje.