‘Leontine Ruiters heeft een opvallend besluit genomen over Marco Borsato: Ook hun kinderen steunen haar’

door: PMN
Leontine Borsato/Ruiters
Afbeelding bron: Instagram @leontineborsato

Leontine Ruiters leeft opnieuw wat meer in de schaduw. Ze zag een einde komen aan haar relatie met de schatrijke John Huiberts.


 

Leontine Ruiters leeft sindsdien wat meer teruggetrokken. Ze heeft ook een opvallend besluit genomen over Marco Borsato. Haar ex wordt gelinkt aan grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarig meisje. Het OM voert nu een bijkomend onderzoek. De hele zaak sleept al een tijdje aan.

Ondanks die onfrisse zaak heeft Leontine wel besloten om Marco te blijven steunen. Een besluit dat gesteund wordt door hun drie kinderen. Het gezin Borsato lijkt steeds meer en meer opnieuw een heel hecht gezin te worden. Marco’s oudste zoon Luca woont zelfs bij hem in.

In TV-Familie lezen we dat het Nederlandse Story Marco ook heeft opgemerkt aan het huurhuis van Leontine in het Gooi. Bij hem zat ook z’n dochter Jada. Ze gingen meteen naar binnen, waarna ook hun jongste zoon Senna volgde.

Het lijkt wel een teken aan de wand te zijn. Steeds meer showbizzwatchers houden er rekening mee dat het niet zo lang meer zal duren voor Leontine en Marco weer een koppel vormen, als dat al nog niet het geval is. Hun kinderen vragen immers niets liever…