Leontine Ruiters over dochter Jada Borsato: “Toen wist ze mij en Marco al te verrassen”

door: PMN
Leontine Borsato/Ruiters
Afbeelding bron: Instagram @leontineborsato

Jada Borsato is helemaal klaar om in de voetsporen van haar vader Marco Borsato te treden. Met ‘Blik op Jou’ heeft ze een eerste single klaar. Benieuwd wat het gaat geven.

Jada Borsato hoopt met haar nieuw nummer de hitparade te veroveren. Of het nu lukt of niet, moeder Leontine Ruiters is nu al bijzonder trots op haar enige dochter. Ze wil haar ook wat kwijt.

Leontine vertelt op Instagram over haar dochter. “Als klein meisje van 2,5 jaar stond ze al te zingen met een microfoon in haar hand alsof haar leven er van af hing. Later stond ze met haar speelgoedgitaartje het liedje ‘Dochters’ te zingen, terwijl ze de ‘R’ nog niet goed kon uitspreken.”

“Wanneer er een podium was, klom Jada erop en deed ze haar performance. Het verbaasde mij en Marco ook dat ze in haar jonge jaren al meerdere keren een stem insprak voor een tekenfilm. Ze mocht de titelsong ook inzingen en ze speelde mee in een aantal mooie films en musicals.”

Jada Borsato heeft ondanks haar jonge leeftijd al heel wat ervaring in de media

Jada heeft ondanks haar jonge leeftijd dus al heel wat op haar palmares staan. Aan ervaring in de showbizz heeft ze geen gebrek. Met twee bekende ouders weet ze heel goed wat het is.

“Muziek, zingen en acteren zit in haar bloed”, concludeert moeder Leontine. “Je ziet ze stralen als ze aan een nieuw project werkt. Ik loop echt over van trots dat ze haar eigen pad gekozen heeft.” Jada las het ook. “Dank je wel, mama”, reageerde zij.