Marco Borsato viert zijn verjaardag in opvallend gezelschap

door: LHX
Marco Borsato in 'Het Huis'
Afbeelding bron: Eén

Donderdag vierde Marco Borsato zijn 57ste verjaardag. Dat deed hij in goed gezelschap.

Al een hele tijd lang ligt Marco Borsato onder vuur. Toch steunt zijn familie hem door dik en dun. Dat wordt ook op zijn verjaardag nog maar eens duidelijk.

Zo deelt zoon Luca Borsato een geweldige foto uit de oude doos, waarop Marco poseert met zijn drie kinderen. "Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen", schrijft hij erbij. "Gelukkig 57ste verjaardag, papa."

(Lees verder onder de foto.)

Marco Borsato
Afbeelding bron: Instagram @luca_borsato

Ook dochter Jada Borsato doet haar duit in het zakje. "Gelukkige verjaardag, papa. Ik hou van je, voor altijd en altijd", schrijft zij in haar Instagramverhaal. 

Daarnaast deelt ze ook een wel héél opvallend beeld. Het is een oude foto waarop het hele gezin samen poseert, mét moeder Leontine Ruiters erbij dus. "Just the 5 of us", klinkt het bij Jada.

(Lees verder onder de foto.)

Marco Borsato
Afbeelding bron: instagram @jadaborsato

Hoewel Marco en Leontine al een hele tijd uit elkaar zijn, is het duidelijk dat ze nog erg goed overeenkomen. Zij en hun kinderen vierden Marco's verjaardag namelijk samen op restaurant in Amsterdam. Dat is te zien in een filmpje van Jada, waarin ze samen het glas heffen.

Marco zelf is sinds de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag niet meer actief op sociale media, maar toch laat ook hij nog eens van zich horen. Hij deelt in zijn Instagramverhaal een video waarin hij een prachtige rit maakt met zijn motor. "Happy birthday to me", wenst hij zichzelf.

Ook deelt hij een foto van een indrukwekkende doos vol prachtig gedecoreerd gebak, die hij van zijn kinderen cadeau kreeg. "Lief van jullie, Luca, Senna en Jada!", schrijft hij dankbaar.

Marco Borsato
Afbeelding bron: Instagram @borsato