Is Maxime Meiland opnieuw zwanger? Dit zegt ze

door: LHX
Maxime Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland heeft samen met haar partner Leroy Molkenboer een dochtertje, Vivé. Uit een eerdere relatie heeft ze ook haar dochter Claire.

Twee kinderen is al heel wat, maar als het aan Maxime Meiland ligt, komt er in de toekomst nog een derde kindje bij. Vorig jaar vertelde ze in het Nederlandse Story dat ze haar spiraaltje had laten verwijderen.

"Ik gebruik geen andere anticonceptie", klonk het toen. "Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom."

Zou het nu dan eindelijk zover zijn? Bij een foto van haar en Leroy die ze deelt op Instagram, krijgt ze namelijk een opvallende reactie, die ze zelf ook nog eens geliket heeft. "Aankondiging baby nummer 3 binnenkort", luidt die. 

Of die like nu met opzet is gebeurd of niet, hij heeft wel de geruchtenmolen op gang gebracht. Veel mensen vermoeden dat het koppel binnenkort heuglijk nieuws zal delen.

Volgens Maxime zelf is er echter niets van aan. "Oh nee hoor, geen baby 3 op komst", reageert ze in een gesprek met Shownieuws op de speculaties. "Nog even niet!"