Na uitspraak in rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer: Rachel Hazes wil voor eens en voor altijd iets duidelijk maken

door: LHX
Rachel Hazes in 'Kleine Jongen'
Afbeelding bron: VTM

De rechtszaak tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer is afgelopen. Het is Rachel die als overwinnaar uit de bus komt.

De rechtbank in Amsterdam heeft besloten dat juicekoningin Yvonne Coldeweijer de video waarin zij Rachel Hazes beschuldigt van het lekken van een privébrief van André Hazes, moet verwijderen en rectificeren. Bovendien mag ze de woorden 'gecremeerde kroket' niet meer gebruiken, omdat die "onnodig grievend en beledigend" is. 

Op Instagram reageert Rachel triomfantelijk. "Zo, laat het voor eens en voor altijd duidelijk zijn", schrijft ze. "Ik ben niet degene geweest die een brief van haar zoon heeft gelekt of heeft ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje."

Ook laat ze weten dat ze blij is dat ze voor zichzelf is opgekomen. "De tegenpartij gaf aan in de rechtbank dat je sommige dingen met een korreltje zout moet nemen, omdat het een juicekanaal betreft. Nou, ik vind dus van niet en ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor andere mensen die zoiets wordt aangedaan door Yvonne Coldeweijer of andere juicekanalen."