Na zware uitspraken over Rachel Hazes: 'Zo is de situatie nu tussen Roxeanne Hazes en André Hazes'

door: BCM
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Roxeanne Hazes haalde onlangs in 'Beste Zangers' snoeihard uit naar haar moeder Rachel Hazes. Het zorgde voor heel wat opschudding binnen de familie.

De uitspraken van Roxeanne Hazes over haar moeder Rachel Hazes waren niet min. Ze verwijt Rachel thuis te zijn vertrokken na de dood van André Hazes sr. om een boek te schrijven. "Je beschadigt iemand voor de rest van zijn leven", zei Roxeanne daarover.

André Hazes nam het meteen op voor zijn moeder. "Met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen", liet de zanger noteren.

"Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die je klein probeert te krijgen", zegt hij. André lijkt zijn relatie met zus Roxeanne in gevaar te brengen door zijn moeder zo te verdedigen.

Yvonne Coldeweijer meldt dat dat niet het geval is via een update op Instagram. "Ondanks dat Dré het heeft opgenomen voor zijn moeder, is er geen ruzie broer en zus op het moment", aldus Yvonne.

yvonne story hazes (1).jpg
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne