Nieuwe voordeur voor André Hazes: “Ik waardeer alles wat je gedaan hebt”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram

Feest ten huize Hazes en wel een erg bijzondere dit jaar. André Hazes jr. kreeg gisteren namelijk een spreekwoordelijke nieuwe voordeur. De zanger is dertig geworden.

Een verjaardag waarbij partner Monique Westenberg graag even stilstaat. Het koppel beleefde de afgelopen jaren dan ook heel wat ups en downs. André en Monique gingen meerdere keren uit elkaar, maar sinds André zich liet behandelen voor z’n verslavingen, gaat het de twee voor de wind.

Monique bedankt op Instagram uitvoerig de liefde van haar leven. “Ik ben trots op jou, op ons. Op hoe ver we gekomen zijn, op de obstakels die we hebben overwonnen en die ons hebben uitgedaagd om naar binnen te gaan”, klinkt het liefdevol. “Ik waardeer alles wat je hebt gedaan om zo ver te komen. Ik houd van jou, allermeest!”

“Alles wat bedoeld was om ons te breken heeft ons samen én voor zich laten groeien en nog dichter bij elkaar gebracht”, besluit de Nederlandse blondine. De twee kregen dan ook heel wat tegenkanting bij de start van hun relatie, niet in het minst door moeder Rachel Hazes.

Intussen heeft André de banden met zijn moeder doorgeknipt. Vorig jaar kwam het tot een rechtszaak over de nalatenschap van André Hazes senior. De weduwe van André liet in december weten dat ze dit jaar naar Spanje trekt om er een brasserie te starten, als eerbetoon aan haar overleden echtgenoot.