Peter Gillis mogelijk voor rechter voor mishandeling Nicol: Op deze dag weten we wie waarheid vertelt

door: WVDS
Peter Gillis
Afbeelding bron: SBS6

Peter Gillis heeft er tot nu toe een niet al te leuk jaar opzitten. Hij belandde begin dit jaar al in het ziekenhuis en ontsnapte echt wel aan de dood.

 

Daarna werden zijn vakantieparken gelinkt aan allerlei criminele praktijken waardoor verschillende gemeenten moeilijk deden over een vergunning. En nu wordt er gezegd dat Peter Gillis zijn vriendin zou mishandeld hebben.

Zowel Peter als Nicol doen de beschuldiging van mishandeling af als onwaar. Maar RTL Boulevard probeert elke steen in de zaak boven te krijgen.

Zo vertelt RTL Boulevard dat Peter Gillis op 29 mei zou opgepakt zijn door de politie voor mishandeling van zijn vriendin Nicol. Een familielid van Nicol zou die feiten ook bevestigd hebben aan de zender.

Op 12 augustus al zal volgens hen Peter moeten verschijnen voor de politierechter en zal hij zich moeten verantwoorden voor de mishandeling van Nicol. En dan zal hij ook onmiddellijk een uitspraak te horen krijgen. Op 12 augustus zullen we dus weten wie de waarheid vertelt in dit hele verhaal.