Rachel Hazes beleeft tijd van haar leven met ex-schoondochter Sarah van Soelen

door: ASX
Rachel Hazes en Sarah Van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes - Edwin Smulders

De award voor meest besproken Nederlandse familie gaat dit jaar ongetwijfeld naar de familie Hazes. De perikelen rond André Hazes en zijn aanverwanten stapelen zich zo snel op dat de protagonisten in kwestie allicht zelf niet meer kunnen volgen wie met wie in onmin leeft.

Rachel Hazes, de moeder van André, laat het alvast niet meer aan haar hart komen. Zelf zit ze in een hevige oorlog met dochter Roxeanne verwikkeld, maar die kopzorgen liet de mater familias gisteravond even achter zich.

“Wat een geweldige avond hebben wij gisteren met zijn allen gehad in The Harbour Club in Amsterdam-Oost”, klinkt het op Instagram. Rachel woonde er een show bij van de bekende Nederlandse illusionist Hans Klok.

Wie ook van de partij was, is niemand minder dan Sarah van Soelen, de ex van Rachels zoon André. Sarah haalde onlangs nog fel uit naar André, nadat ze diens documentaire ‘Crossroads’ te zien had gekregen.

Sarah en André mogen dan wel op voet van oorlog met elkaar leven, de band met ex-schoonmoeder Rachel is wel nog altijd erg goed. Beide dames gingen gisteravond dan ook gewillig op de foto in de Nederlandse club. Ongetwijfeld weer voer voor discussie tussen moeder en zoon.

Rachel Hazes en Sarah van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @edwinsmulders