Roxeanne en André Hazes gaan gezamenlijke uitdaging aan: ‘Een spannende primeur’

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

De bekende broer en zus Roxeanne en André Hazes hebben ieder persoonlijk al een heel bewogen privé- en professioneel pad afgelegd. Die verhalen komen steeds uitgebreid in de pers. 

Binnen de familie Hazes is er altijd wel met iemand onenigheid of strijd. Het feit dat moeder Rachel Hazes haar vader, zonder Roxeanne, André of haar zus Els, vorige maand heeft begraven, spreekt boekdelen.

Roxeanne teamleider in muzikaal tv-programma

Maar broer en zus hebben zich ondertussen wel verzoend. En deze week werd bekend dat Roxeanne Hazes en Kees Tol vaste teamleiders worden voor een nieuw seizoen van het tv-programma DNA Singers.

Onbekende artiesten treden op in DNA Singers. Deze zangers zijn allemaal familie van een bekende Nederlandse artiest, en de panelleden moeten raden van wie de onbekende op het podium familie is.

Shownieuws laat weten dat André en zijn zus Roxeanne samen te zien zullen zijn in dit spannende programma. André zal deelnemen als gastpanellid. ‘Het is de eerste keer dat broer en zus na hun hereniging weer samen in een programma zitten’, schrijft Shownieuws nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)