Roxeanne Hazes geeft eerlijk antwoord: “Of het nog goed gaat komen tussen mij en m’n moeder?”

door: PMN
Rachel & Roxeanne Hazes
Afbeelding bron: Instagram @roxeannehazes

Rachel Hazes heeft momenteel geen contact meer met haar twee kinderen. Ze hoort of ziet Roxeanne en André niet. Roxeanne wil nog wel wat kwijt over haar moeder.

Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel hebben al geruime tijd geen contact meer met elkaar. Zij heeft onlangs tegen haar moeder een bodemprocedure gestart vanwege vermeende onterechte inkomsten die zij zou hebben ontvangen als erfgename van haar vroegere man, de overleden André Hazes.

Presentator Raven van Dorst vroeg in het programma Boerderij van Dorst aan zijn gaste Roxeanne hoe het is om met haar moeder aan de andere kant van de streep te staan.

Roxeanne antwoordt hierop: "Dat is soms heel erg ingewikkeld", citeert Shownieuws haar. "Want het liefst heb je natuurlijk gewoon een hele fijne band met je moeder en bespreek je dingen die je heel graag zou willen bespreken."

Rachel heeft ook al meermaals laten verstaan dat ze openstaat voor een verzoening. Roxeanne gelooft daar echter niet in.

"Ik denk niet dat die band ooit nog goed gaat komen. Daar is gewoon te veel voor gebeurd en toen ik zelf moeder werd, heb ik er heel duidelijk voor gekozen om dat niet meer te laten gebeuren."