Simon Keizer ontroert fans met pakkende boodschap: “Genieten van alle momenten nu het einde in zicht komt”

door: ASX
Nick en Simon
Afbeelding bron: AVROTROS

Na zeventien jaar houdt het zangduo Nick & Simon het voor bekeken. Afgelopen zomer maakten de heren bekend dat de tijd rijp is voor iets nieuws. Nick Schilder en Simon Keizer beginnen weldra aan hun afscheidstournee.

Op vrijdag 27 januari namen de heren al een eerste keer afscheid van het publiek, meer bepaald als gastheren van de muziekshow ‘De Vrienden van AMSTEL LIVE’. Een pakkend moment waarbij Simon Keizer extra wou bij stilstaan.

“De 20e en laatste show van ‘De Vrienden van AMSTEL LIVE’-jubileumreeks is gisteren gespeeld. Het betekende na acht jaar ons afscheid als gastheren! Ik heb m'n best gedaan om extra te genieten van alle momenten nu het einde in zicht komt”, laat de zanger weten via Instagram. Hij bedankt ook iedereen voor de loyaliteit, vriendschap en gezelligheid.

Dat de vele fans hun idolen zullen missen, blijkt uit de talrijke gebroken hartjes en reacties op de Instagrampost van de Nederlandse zanger.

“Pff wat zie ik op tegen april ! Wat ga ik jullie missen ! Bedankt voor al deze mooie jaren”, reageert een ontroerde fan. “Ik blijf het jammer vinden. Jullie hadden gerust nog jaren kunnen door gaan”, vult iemand anders aan.