Suzan en Freek openhartig over hun toekomst samen: “We zijn er nog niet uit wat we willen”

door: ASX
Suzan & Freek
Afbeelding bron: VTM

Het tiende seizoen van ‘Liefde voor muziek’, dat volgend jaar op VTM zal te zien zijn, belooft een specialeke te worden. Eén artiest, duo of groep uit elk seizoen keert terug voor de jubileumeditie. Onder de gelukkigen ook het Nederlandse duo Suzan en Freek.

“Dat we mogen terugkomen in het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’ is toch heel speciaal”, vertelt Suzan in een interview aan HLN. “We voelen ons zowel in Nederland als België gewaardeerd, maar in België staan we er wel meer bij stil. Het is toch bijzonder om de grens over te steken”, klinkt het dankbaar.

En dat het Nederlandse zangduo ook in ons land razend populair is, bewijst het allereerste concert dat ze op 18 november mogen geven in het Sportpaleis. Een droom die werkelijkheid wordt voor de twee.

Door hun drukke agenda is er momenteel nog geen ruimte voor kinderen. “Ooit willen we graag een gezin, maar we leggen eerst onze focus op onze carrière”, laat Suzan zich ontvallen. Wél zijn er trouwplannen. In juli vorig jaar ging Freek Rikkerink namelijk door de knieën voor zijn Suzan.

Een datum is er echter nog steeds niet. “We hebben nog geen concrete plannen, we doen graag eerst nog wat inspiratie op, want we zijn er nog niet uit wat we willen”, klinkt het. Eén ding staat wel vast: “Lekker eten, met alle mensen die we het liefste zien”, besluiten Suzan en Freek.