Suzan en Freek overspoeld met reacties na pijnlijke onthulling over hun relatie

door: STG
Suzan & Freek
Afbeelding bron: VTM

Het zijn drukke tijden voor Suzan en Freek. Momenteel zijn ze ook te zien op Netflix. Ze brachten een documentaire uit.

Sinds vrijdag kunnen we op Netflix kijken naar de documentaire 'Tussen Jou En Mij', een documentaire over het leven van Suzan en Freek. Het duo werd een jaar lang gevolgd. Hoewel ze liever niet praten over hun relatie, werden ze gisteren overspoeld met heel wat reacties na een pijnlijke onthulling.

Tijdens een interview met 100 % Nederland, krijgen Suzan en Freek een vraag voorgeschoteld waar ze niet over te spreken zijn. 

"Misschien een heftige vraag om aan het begin te stellen, maar hebben jullie ook een soort wildcard ofzo? Dat jullie een keer met iemand anders zouden mogen 'dansen' of los van elkaar", vraagt hij zich af.

"Wat een bijzondere vraag. We hebben een open relatie..." grapt Suzan. "Nee. Nee, we hebben geen wildcard, nee."

Ook Freek voelt zich niet comfortabel bij de vraag en komt later in de auto tot besef. "Daarom zit ik ook wel een beetje in m'n hoofd met dat ik nog de neiging heb om tegen 100% NL te laten zeggen van: 'Haal dat van dat wildcarddingetje er even uit, omdat ik gewoon... Wat privé is, moet gewoon privé zijn. Dat is het laatste stukje van ons wat nog van ons is."

Iets waar ook Suzan zich bij aansluit. "We zijn entertainment geworden, maar zijn ook gewoon nog mensen. Soms denk je: dat zou je een bevriend koppel ook niet vragen. Het is een beetje respectloos. Je voelt je ongemakkelijk bij de vraag, dan moet je hem niet stellen", besluit ze.

Ze laten dan ook weten overspoeld te zijn met reacties. "Wauw.. we zijn echt helemaal OVERSPOELD met lieve berichten over de documentaire", schrijft het stel bij een aantal foto's uit de docu. "Dankjewel voor alle liefde, twee heel dankbare mensen hier."