Uitzendingen 'Chateau Meiland' plots van antenne gehaald: Play5 reageert

door: STG
Martien Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland', lokt elke week heel wat kijkers op Play5. Afgelopen woensdag stond er opeens een heruitzending van 'Zo Man Zo Vrouw' ingepland.

Intussen kunnen we alweer zes weken lang de avonturen van de familie Meiland volgen op Play5. In het nieuwste seizoen zagen we vorige week nog hoe de familie was afgezakt naar hun kasteel om de nieuwe eigenaars te ontmoeten.

Een ontmoeting die geen vervolg kreeg, zo blijkt nu. Woensdagavond stond er op het trouwe uur een herhaling gepland van 'Zo Man Zo Vrouw'. Normaal gezien moeten er nog zes afleveringen volgen.

De ontmoeting met de nieuwe eigenaars kregen we dus niet te zien. Het seizoen werd halverwege van antenne gehaald. Bij Het Nieuwsblad vroegen ze om een reactie van Play5. 

Bij de zender willen ze niets kwijt over de reden waarom het programma niet meer op het scherm te zien is. Ze laten enkel weten dat het programma later weer opgepikt zal worden en dat het niet ongewoon is om een programma op te splitsen en later weer verder uit te zenden.