Verontrustende vaststelling over André Hazes en Monique Westenberg: "Geen goed teken"

door: LHX
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Sinds het uitkomen van zijn documentaire in oktober lijkt het alsof André Hazes weer helemaal voor Monique Westenberg heeft gekozen. Zouden ze nu voorgoed weer samen zijn?

Zoals gewoonlijk weet juicekoningin Yvonne Coldeweijer, via haar 'spionnen', precies hoe de vork in de steel zit. Blijkbaar slaapt André Hazes elke week twee à drie dagen bij Monique Westenberg. De rest van de tijd verblijft hij bij zijn tante Els of zijn neef Djarno.

Dat vindt Yvonne echt opvallend. "Hoewel Monique er helemaal vrede mee heeft, want die is helemaal doorgeslagen in haar spiritualiteit, denk ik toch dat dit geen goed teken is voor de relatie", schrijft ze in haar Instagramverhaal.

Volgens haar neemt Monique de rol aan van een moeder van een hulpbehoevende zoon, in plaats van die van een partner. "Eigenlijk wil André dus helemaal niet echt weer met haar samen zijn, maar hij mist nu een moederfiguur in z'n leven en denkt dat 'het volk' hem graag weer bij Monique ziet. Maar zodra hij weer iemand nieuw tegenkomt, is hij weer weg", klinkt het onheilspellend.