Vervanging van Hanne Verbruggen bij K3 kent bittere nasmaak voor Diede Van den Heuvel: "Een enorme teleurstelling"

door: STG
Diede uit 'K2 Zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

De droom van Diede Van den Heuvel werd dan toch werkelijkheid. Vorig jaar nam ze nog deel aan 'K2 Zoekt K3', maar ze eindigde vlak voor de eindmeet. Ook nu krijgt ze weer een zware klap te verwerken.

De voorbije twee maanden ging de grote droom van Diede Van den Heuvel in vervulling. Studio 100 kwam met de vraag om Hanne Verbruggen te vervangen tijdens haar zwangerschapsrust. Dat blijkt nu een vergiftigd geschenk te zijn.

Vorige week dinsdag kwam er een einde aan de vervangopdracht, en dus stopt het K3-verhaal voor Diede. Bij Omroep Brabant wil Diede daar dan ook nog iets over kwijt.

"Het was toch even moeilijk, omdat het de laatste show was", zegt Diede, die ook op de steun van Julia en Marthe kon reknenen. “Ze hebben echt superlieve dingen gezegd, dat niemand anders het had kunnen doen en dat ze heel blij met me waren. Dat is wel heel speciaal en heel mooi om te horen.”

Mooie woorden die het afscheid toch ook pijnlijker maken. "Nu heb ik natuurlijk echt geproefd van het K3 zijn, dus het is nu natuurlijk wel een grotere teleurstelling dan toen.”

Al bekijkt Diede het ook van een positieve kant. “Ik geloof wel dat er nieuwe deuren zullen openen en er meer leuke dingen aankomen. Ik heb het mogen meemaken en dat is het bijzonderste”, besluit ze.