Yvonne Coldeweijer komt met verbluffende update over relatie André Hazes en Monique Westenberg

door: COS
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Wie kan de tel nog bijhouden? Even leken André Hazes en Monique Westenberg aan de zoveelste verzoening te werken. Nu komt Yvonne Coldeweijer met (niet zo) schokkend nieuws.

Yvonne Coldeweijer kondigt woensdagochtend een scoop aan. Die blijkt over André Hazes en Monique Westenberg te gaan. "André heeft Monique weer gedumpt", schrijft Yvonne. "Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon."

"Hoewel hij natuurlijk dacht na de docu dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat (zoals ik had voorspeld) natuurlijk uiteindelijk helemaal niet waar hij warm op loopt", bedenkt Yvonne zich.

"Nu hij weer in de studio is opgedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig", zegt Yvonne. Of André dan een ander heeft? Daarover blijft Yvonne mysterieus.

"Hij staar er in ieder geval wel weer voor open en heeft nu geen interesse meer in Monique", besluit Yvonne. "Sta nergens meer van te kijken, maar vind het toch shocking weer."

"André heeft Monique weer gedumpt"
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne