Yvonne Coldeweijer trekt verontrustende conclusie over André Hazes

door: LHX
André Hazes
Afbeelding bron: Play4

Het rommelt in de familie Hazes. In 'Beste Zangers' vertelde Roxeanne Hazes dat Rachel Hazes er veel te weinig voor haar was na de dood van haar vader, en dat viel niet in goede aarde bij de rest van de familie.

Op Instagram doorbrak André Hazes zijn mediastilte om zijn moeder te verdedigen. Hij beweert dat Rachel Hazes altijd als een leeuwin voor hem en Roxeanne gevochten heeft en uit zijn dankbaarheid.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer gelooft maar weinig van zijn woorden, en wijst op een opvallende parallel met Andrés zoontje Dré. "Je bent het patroon uit je jeugd aan het herhalen", verwijt ze hem.

"Om de haverklap stap je in en uit het leven van die kleine. Dan heb je weer een nieuwe relatie en haal je hem wekenlang niet op, zodat hij zich moet afvragen of papa hem niet is vergeten. Dan ben je weer samen met zijn moeder, dan verdwijn je weer. Dan ben je wekenlang met je gezin op vakantie, daarna neem je weer afstand."

Ze vreest dat dit Dré erg verward en onzeker kan maken. "Je bent hem aan het beschadigen, zoals het jou heeft beschadigd", waarschuwt ze hem. 

Story Yvonne Coldeweijer
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne