Zware domper voor André Hazes: "Dat hij dat durft vragen"

door: COS
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

André Hazes is bezig met z'n muzikale comeback. Hij lanceerde zijn nieuwe single 'Deel Van Mij' al en zal op 25 november met nieuwe muziek in Ahoy staan.

Vorige week raakte al bekend dat de ticketverkoop van het concert van André Hazes niet wil vlotten. Dat merkt nu ook Yvonne Coldeweijer op. "De kaartverkoop voor André junior loopt ronduit slecht. De kleurtjes zijn nog beschikbaar. Groot deel van wit wordt überhaupt niet verkocht... Ai."

"Volgens spionnen staan er meer concerten van André junior gepland. Wel een teken dat mensen André en Monique helemaal beu zijn, als hij nog niet eens 1 concert kan uitverkopen. Niemand weet ook waar ze precies naar gaan luisteren."

"Als je van de echte Hazes houdt hoef je niet te komen, want volksmuziek zal hij niet gaan zingen. Hooguit zijn ene hit 'Leef!'. Met frisse tegenzin. Nou, leuk als je als publiek weet dat hij daar een bloedhekel aan heeft, maar hij het wel blijft zingen."

Prijzen voor het concert beginnen vanaf 34,50 euro. Een staanplaats op het middenplein kost je 72,50 euro. Wie het concert van zo dichtbij mogelijk wil meemaken, is in de Golden Circle maar liefst 150 euro kwijt. "Dat hij dat durft vragen, onze Elvis."

Ticketverkoop André Hazes vlot niet
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Ticketverkoop André Hazes vlot niet
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Ticketverkoop André Hazes vlot niet
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne