Boosheid over stakingsdreiging op Zaventem: "Laat mensen gratis vliegen, dan worden de juisten gestraft"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

Er worden de komende weken stakingen verwacht op de luchthaven in Zaventem en bij luchtvaartmaatschappijen. Wij vroegen onze lezers of ze zich zorgen maken over hun vakantie.

Uit de reacties blijkt een grote onvrede over het feit dat er net tijdens de zomervakantie opnieuw stakingen kunnen uitbreken. Een greep uit de honderden reacties.

"Geen probleem voor ons. Wij gaan met de bus naar Salou Spanje. En als we gaan vliegen nooit meer uit Brussel. Liever uit Nederland of Oostende of Deurne."

"Vertel eens iets nieuws over Zaventem, dat is al dat ze kunnen daar.  Voor de rest loopt daar alles altijd mank."

"Geen geld om met vakantie te gaan. Blij dat ik nog met de auto kan rijden. Staak dus maar... of is't al niet erg genoeg voor de gewone man/vrouw."

"Laat de vakantiegangers eens gratis vliegen. Dan worden tenminste de juisten gestraft. Nu is het altijd de vakantieganger die de dupe is."

"De vakbonden zijn weer goed bezig....staking hier, protest daar.... Nu alles weer op gang komt na 2 jaar stilstand door corona de mensen gijzelen."

"Zijn we reeds gewoon, tijdens de vakantie van de werkende mens gaan ze daar maar effe staken. Veel betaald en ondertussen ben je al uren kwijt aan verlof."

"Gewoon volgend jaar juni niemand op vakantie gaan... Ze zullen nog anders piepen als hun job op het spel komt."