Rottweiler die vrouw aanvalt zorgt voor discussie: "Razend word ik ervan"

door: Redactie

Afgelopen weekend werd een vrouw door een rottweiler aangevallen in Borsbeek. Het bericht lokt heel wat reactie uit op sociale media.

De hond beet in de onderlip van de vrouw die al meerdere operaties moest ondergaan. Op onze Facebookpagina wordt druk gereageerd op het nieuws. De meningen zijn verdeeld, zo wijzen sommigen de eigenaar van de hond met de vinger, anderen nemen het op voor het dier.

"Schuld van die eigenaar hond, ze denken allemaal de mijne doet niks tot.... Razend word ik ervan, leiband is verplicht als je gaat wandelen voor elke hond. Ook voor die die zogenaamd niks doen", reageert Socin.

Verschillende anderen delen deze mening. "Eigenaar treft de meeste schuld die moet zijn hond niet los laten lopen", schrijft Leona. "Hou uw hond aan de leiband dan kunnen er geen ongelukken gebeuren", aldus Ria.

"En weeral krijgt de hond de schuld. Is het een rottweiler of een chihuahua, wat is het verschil. Weeral stelt men het ras in een negatief daglicht", schrijft Rosette.

"Het dier kan er niets aan doen. De eigenaar dient zwaar gestraft te worden want die is daar schuldig aan. Hij zou geen hond meer mogen houden wegens onbekwaamheid", vindt Gille.

Tags rottweiler