Anneleen uit 'Down The Road' doet verrassende bekentenis over de liefde

door: COS
Down The Road
Afbeelding bron: VRT

Zondag is het zesde seizoen van 'Down The Road' gestart. Dieter Coppens en Saar Pelgrims zijn met hun reisgezelschap naar Canada vertrokken.

Rebecca, Anneleen, Sabine, Evert, Michaël en Laurens zijn de reisgenoten van Dieter Coppens en Saar Pelgrims in het zesde seizoen van 'Down The Road'. Anneleen woont als enige van de groep zelfstandig in een assistentie-woning.

Annelien woont er alleen, want een lief heeft ze nog niet. "Ik wil graag een lief. Ik heb nog nooit een lief gehad. Ik ben wel al gaan daten, maar het was niet de juiste", vertelt Anneleen in Nieuwsblad. "Ik ben gaan fuiven in Hasselt, met mensen met een beperking."

In Hasselt leerde Anneleen Ruben kennen. Hij deed vorig jaar mee aan 'Down The Road'. "We hebben een paar dates gehad, maar we zijn gewoon vrienden. En dan heb ik nog dates gehad via Madeliefde. Ik ben drie keer geweest."

"De eerste keer heb ik een date gehad met Simon, ook van 'Down The Road'. De tweede keer was ik toevallig opnieuw met Ruben gematcht. En de derde keer met iemand anders. Ik heb nog geen lief gevonden. Maar ik heb nog hoop. Er moet gewoon een klik zijn", besluit ze.