Bram Van Geert uit ‘First Dates’ deelt fantastisch nieuws: “Opnieuw een zoontje”

door: ASX
Bram Van Geert
Afbeelding bron: Eén

De naam Bram Van Geert mag dan misschien geen belletje doen rinkelen, fans van het VRT1-programma ‘First Dates’ zullen ongetwijfeld weten over wie we het hebben. Helaas dames, de knappe barman uit het populaire datingprogramma is zelf al een tijdje van straat en heeft bijzonder leuk nieuws: hij wordt voor de tweede keer papa!

Dat fantastische nieuws maakte Bram zelf bekend op zijn Instagramprofiel. “Nog wat meer magie en broedergevechtjes toevoegen aan ons gezinnetje”, schrijft Bram op Instagram. Op de bijbehorende foto zien we echtgenote Lien (mét buikje) en zoontje Jack.

“Alles verloopt naar wens. Het wordt opnieuw een zoontje en we kijken er allemaal ontzettend naar uit”, liet Bram weten in een korte reactie aan Het Laatste Nieuws. “Het kindje is uitgerekend voor half december”, vertelt Bram.

Ook in het nieuwe seizoen van ‘First Dates’ zal Bram opnieuw te zien zijn als barman. In het programma worden mensen door experts aan elkaar gematcht, waarna ze tijdens een etentje de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.