Danira Boukhriss Terkessidis en Nora Gharib uitzinnig van vreugde: waar is dat feestje?

door: ASX
Nora en Danira
Afbeelding bron: GoPlay

Marokko zorgt voor een stunt van jewelste op het WK in Qatar. Na Spanje slaagde het Noord-Afrikaanse land er nu ook in om de Portugezen naar huis te spelen. De Marokkanen spelen de halve finale van het wereldkampioenschap en dat deed geen enkel ander Afrikaans land hen ooit voor.

Reden tot feesten dus, ook in ons land. Enkele bekende gezichten met Marokkaanse roots volgden live de match en zijn door het dolle heen dat hun Marokko opnieuw gestunt heeft.

Onder hen Eén-gezicht Danira Boukhriss Terkessidis. Haar moeder is Griekse, haar vader Marokkaans. “Wat een match!!! Mijn hart” klinkt het enthousiast op Instagram Stories.

Ook zangeres en actrice Nora Gharib, die in 2015 net geen K3’tje werd, weet met zichzelf geen blijf van vreugde en was tot tranen toe bewogen na afloop van de match.

En tot slot ook feestgedruis ten huize Evenepoel. Remco stapte in oktober van dit jaar in het huwelijksbootje met de Marokkaanse Oumi Rayane. Na de uitschakeling van België kan Remco nu dus volop supporteren voor de ploeg van zijn vrouw.

Nora Gharib
Afbeelding bron: Instagram @noragharib
Danira Boukhriss
Afbeelding bron: Instagram @danira__bt
Oumi Rayane
Afbeelding bron: Instagram @0umii