Dieter Coppens heeft fantastisch nieuws voor alle fans van 'Down The Road'

door: COS
Down The Road - seizoen 6
Afbeelding bron: VRT

VRT 1 pakt deze week uit met een goed gevulde najaarsprogrammatie. In die programmatie is gelukkig ook een plekje voorzien voor Dieter Coppens en zijn reisgezelschap.

Voor een gloednieuwe 'Down The Road-trip trekken Dieter Coppens en begeleidster Saar Pelgrims samen met Evert (28), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (29), Michaël (30) en Rebecca (34) naar het wondermooie Canada.

De zes jongeren met het syndroom van Down stappen vol spanning het vliegtuig op om de wereld en elkaar te ontdekken.  Voor iedereen wordt het een reis boordevol avontuur: paardrijden, bizons voederen, survival op een onbewoond eiland, een berentocht en nog zo veel meer.

Doorheen de prachtige landschappen van Canada ontstaan er weer nieuwe vriendschappen voor het leven. Ook de families van de reisgenoten komen dit seizoen aan bod: zij vertellen samen met hun zoon of dochter, zus of broer hoe hun dagelijkse leven eruitziet. 

Het vijfde seizoen ging vorig jaar al aan het einde van de zomervakantie van start. Op het zesde seizoen is het iets langer wachter. Dat zal pas later in het najaar te zien zijn op VRT 1 en VRT MAX.