Dieter Coppens heeft plots droevig nieuws te melden: "Rust zacht"

door: LHX
Dieter Coppens
Afbeelding bron: VRT

Dieter Coppens heeft al twee seizoenen van 'Restaurant Misverstand' achter de rug. In dat programma werkt hij samen in een restaurant met acht mensen met jongdementie.

Eén van de acht mensen met jongdementie die Dieter Coppens dit jaar leerde kennen in 'Restaurant Misverstand', is de zestiger Eddy. Hij werkte heel zijn leven als slager en had tot 2020 zijn eigen slagerij. 

Eerder dit jaar was stal Eddy nog de harten van massaal veel kijkers, maar nu moet Dieter Coppens helaas melden dat hij overleden is. "Rust zacht, lieve Eddy", schrijft hij bij een foto van hem in zijn Instagramverhaal.

Heel veel mensen zijn diep geraakt door het droevige nieuws, en het is duidelijk dat ze Eddy niet gauw zullen vergeten. "Oprechte deelneming aan zijn familie en vrienden. Hij was zo'n lieve man, met een grote passie voor zijn vak", klinkt het op sociale media.

"Hoe jammer! Hij was zo'n lieve, rustige, warme mens als je hem zag op tv. Hij genoot echt van wat hij kon betekenen voor anderen met al het lekkers dat hij klaarmaakte in de keuken. Zo zullen we ons hem herinneren", wordt er ook geschreven. "Veel sterkte aan de hele familie, vrienden en ook aan je vrienden van 'Restaurant Misverstand'. Je was zo'n fantastische, positieve man."

Eddy
Afbeelding bron: Instagram @coppensdieter