Dieter Coppens maakt uitzenddatum 'Down The Road' bekend: Maak kennis met zijn reisgenoten

door: COS
Down The Road - seizoen 6
Afbeelding bron: VRT

Voor het zesde seizoen van Down the road trekken Dieter Coppens en begeleidster Saar samen met Evert (29), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (30), Michaël (30) en Rebecca (34) naar het wondermooie Canada.

Voor iedereen wordt het een reis boordevol avontuur: bizons voederen, survival op een onbewoond eiland, een berentocht en nog zo veel meer. In het prachtige Canada ontstaan er nieuwe vriendschappen voor het leven.

Ook de families van de 'Down The Road'-reisgenoten komen dit seizoen aan bod: zij vertellen samen met hun zoon of dochter, zus of broer hoe hun dagelijkse leven eruitziet. 'Down The Road' is vanaf zondag 29 oktober om 20.00 uur te zien op VRT 1 en VRT MAX.

Down The Road
Afbeelding bron: VRT

Maak kennis met de reisgenoten (van links naar rechts):

Sabine (36) uit Kapellen droomt van een carrière in Hollywood en is geen fan van kamperen in de natuur. Ze is heel vlot en mondig. Ze woont nog thuis, maar wil graag alleen wonen. Ze gaat elke donderdag helpen in een kleuterschool. Ze is enorme fan van '#LikeMe'.

Laurens (34) uit Kortrijk is een guitige en vrolijke kerel. Hij is de grapjas van de bende. Laurens is een enorme dierenvriend en een echte wijnkenner. Hij werkt in een decoratie-atelier en in een cafeetje. Hij loopt als vaandeldrager mee in de fanfare en houdt van dansen.

Evert (29) uit Putte woont bij zijn mama en is een gevoelige en creatieve jongeman. Naar Canada neemt hij een doosje mee waarin hij slechte en droevige herinneringen bewaart, zijn 'verdrietjes'. Evert werkt een dag per week in Bits 'n Bites. Hij schilder, kleurt en danst graag. Hij is ook een grote fan van '#LikeMe'.

Rebecca (34) uit Gentbrugge is een verlegen jongedame. Ze wil door 'Down The Road' meer zelfvertrouwen krijgen. Rebecca woont nog thuis en heeft daar een eigen studio voor zichzelf. Ze werkt twee dagen per week in een cafeetje en een dag per week bij de kapper. Ze houdt van breien, knutselen en tekenen, en doet aan G-dans.

Anneleen (30) uit Lummen woont volledig zelfstandig in een woonzorgcentrum op dezelfde gang als haar grootouders. Ze is single en op zoek naar de liefde. Anneleen werkt onder meer voor de UCLL, waar ze een dag per week de lunch bereidt voor haar collega's. Anneleen is fan van Regi en speelt zelf piano.

Michaël (30) uit Niel is een stoere jongeman met een peperkoeken hart. Hij heeft al bijna één jaar een vriendin. Hij woont in een inclusief cohousingproject samen met drie jongens. Hij droomt ervan de slagerij waar hij werkt over te nemen of om dj te worden.