'Down The Road'-deelnemer Bob doet fans naar zakdoeken grijpen: "Ontroerend mooi"

door: BCM
Down the Road groepsfoto Thailand 2022
Afbeelding bron: VRT

Het vijfde seizoen van 'Down The Road' is maandag van start gegaan op Eén. Dieter Coppens en reisbegeleidster Saar Pelgrims trokken met zes nieuwe vrienden naar Thailand.

Het programma doet fans al naar de zakdoeken grijpen vanaf aflevering één. Dat is ook nu niet anders. "Aflevering 1 en ik heb al tranen met tuiten geweend. Stuk voor stuk mooie en oprechte mensen", lezen we in de reacties. 

De deelnemers worden overladen met liefde door tv-kijkend Vlaanderen. "Als je hun wijsheid, puurheid en respect voor anderen ziet, dan zijn wij diegenen met een beperking. Zo mooi en liefdevol zij met anderen omgaan, velen kunnen daar nog iets van leren", klinkt het.

Deelnemer Bob spreekt de dankbaarheid voor zijn ouders uit op een mooie manier. "Ze hebben mij heel goed verzorgd toen ik klein was en ze hebben mij niet afgestaan omdat ik een beperking heb."

Dat bezorgt de kijkers meteen een kippenvelmoment. "Zo ontroerend mooi. Blèten hier", zegt een kijker. "Tranen rollen over m'n wangen. Wat een kanjer is deze jongen, wauw."