'Down The Road'-kijkers trekken allemaal dezelfde conclusie na gesprek tussen Evert en Michaël

door: COS
Down The Road
Afbeelding bron: VRT

'Down The Road' is er zondag weer met een nieuwe aflevering. De aflevering van afgelopen zondag heeft een grote indruk achtergelaten.

Afgelopen zondag zagen we in 'Down The Road' een gesprek tussen Evert en Michaël over de geaardheid van Evert. Hij valt namelijk op mannen. Michaël wil zijn beste vriend niet kwetsen door zijn grenzen aan de geven. Kijkers blijven ontroerd achter door het gesprek.

"Wat een groot voorbeeld zijn deze twee prachtige mensen voor ons allemaal! Hier word je nou blij van!", klinkt het. "Wat prachtig. Zelden zo'n mooi gesprek gehoord over vriendschap en liefde", zegt nog iemand. "Zo puur. De mensheid zou hier veel van kunnen leren."

Daarover zijn heel wat mensen het eens. "Aan zoveel eerlijkheid en respect kunnen veel mensen een voorbeeld nemen", zegt nog een kijker. "Een heel mooi en respectvol gesprek. Kunnen veel mensen nog wat van leren." En: "Ging iedereen maar zo respectvol om met elkaar."

"Sprakeloos! Zo eerlijk en oprecht en begripvol allebei. Daar kunnen heel veel mensen een voorbeeld aan nemen! Wat een prachtige mensen", lezen we verder. "Hoe lief en respectvol. Ik zeg al jaren dat we kunnen leren van mensen met een beperking. En dit is het levende bewijs ervan."