'Down The Road'-kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt na tweede aflevering op zondag

door: COS
Down The Road - seizoen 6
Afbeelding bron: VRT

Zondag was er de tweede aflevering van 'Down The Road'. We zagen een prachtig tafereel tussen de jongeren om Anneleen haar gevoelens te laten uitdrukken.

Anneleen heeft het soms moeilijk om haar gevoelens te uiten. Met de gevoelensbarometer die Evert en Michaël samen met haar knutselen zal dat tijdens het vervolg van de reis een stuk makkelijker gaan.

'Down The Road'-kijkers zijn vertederd door het hartverwarmende tafereel en hebben opnieuw alleen maar lof voor Dieter Coppens en Saar Pelgrims. "Wat een toffe groep. En Dieter en Saar jullie zijn geweldig", klinkt het op Facebook.

"De manier waarop Dieter en Saar deze reis tot een feest maken is ongekend! Heerlijk om te volgen", lezen we nog. "Heel mooi hoe ze met mekaar omgaan, het respect voor mekaar en hoe Dieter & Saar daarmee omgaan."

"De manier waarop Dieter en Saar met deze mensen omgaan is buitengewoon knap."

"Prachtige aflevering. Wat doen Dieter en Saar dat goed om die mensen een mooie vakantie te geven", lezen we verder. "Hartverwarmende mensen! Dieter en Saar doen dat geweldig die mensen een warm gevoel geven!"

"Wat een super aflevering weer. En al die ervaringen die ze meemaken, paardrijden en kamperen in de wilde natuur van Canada, de vriendschappen die ontstaan. Beste programma op tv", vindt iemand.

"De manier waarop Dieter en Saar met deze mensen omgaan is buitengewoon knap. De groep trekt zich al zo goed aan elkaar op dat het een lust is om te zien. Dit is prachtige tv", besluit nog een kijker.