Dubbel feest in de familie Planckaert: Stephanie Planckaert deelt prachtige boodschap

door: LHX
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Vandaag is het 17 jaar geleden dat Iluna Timmerman, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, geboren werd. Op Instagram zet haar moeder haar in de bloemetjes met een prachtige boodschap.

“Gelijk welke superlatieven zouden een understatement zijn om uit te drukken hoevéél, hoe graag, hoe zot, hoe trots, hoe mega, hoe ongelooflijk, hoe onvoorwaardelijk, hoe waanzinnig, hoe allesomvattend, hoe betekenisvol, hoe oprecht, hoe crazy, hoe fantastisch, hoe schoon, hoe lief,…”, schrijft Stephanie. 

“Kortom; hoe het is om vandaag 17 jaar deel te mogen uitmaken van jouw avontuur. Het is een privilege van jewelste.” Met de bijhorende foto’s toont ze nog maar eens hoe trots ze is op haar dochter. 

Iluna Timmerman is echter niet de enige die vandaag verjaart in de familie Planckaert. Ook de nieuwste aanwinst, Pauline Devos, wordt gevierd. De nieuwe vriendin van Junior Planckaert wordt vandaag immers 24 jaar. 

Ook voor haar heeft Stephanie een verjaardagswens. “Hoera, liefste Pauline! Dat Junior je vandaag maar goed in de watten legt”, luidt die.

Pauline verjaardag
Afbeelding bron: Instagram @devospauline