Familie Planckaert neemt radicale beslissing: “We kunnen het niet meer aan”

door: BCM
Chateau Planckaert
Afbeelding bron: Eén

De familie Planckaert is steeds erg actief bezig met verschillende projecten. Maar die combinatie valt soms erg zwaar en daarom nemen ze nu een radicale beslissing.

Francesco Planckaert was woensdag 18 mei te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’ en lichtte daar het besluit toe. “Het was natuurlijk een moeilijke beslissing, maar de chambres d’hôtes gaan naar de verkoop gaan”, zei hij.

De chalets die de Planckaerts in handen hebben, die blijven wél bestaan. “Het is met pijn in het hart, want we hebben zo hard aan die chambres d’hôtes gewerkt. Maar we zijn met één familie en het is te veel, we kunnen het niet meer aan.” 

Veel van hun tijd gaat natuurlijk naar het kasteel in Frankrijk. “Dat is nog een paar jaar werk, maar we zijn al bezig met plannen om deze zomer al de glampingtenten op te stellen”, verklapte Francesco.

De verkoop is echter nog niet voor direct. “We gaan eerst onze klanten nog met liefde ontvangen en soigneren, en daarna gaan we overgaan tot de verkoop”, aldus Francesco Planckaert.