Fans van 'Dertigers' uiten ongenoegen na kerstspecial

door: STG
DertigersKerstspecial.jpg
Afbeelding bron: Eén

Dinsdag was er de kerstspecial van 'Dertigers'. De special was ook meteen het moment om afscheid te nemen van de huidige cast. Volgend jaar neemt de nieuwe cast het over.

Fans van 'Dertigers' konden afgelopen dinsdag hun hartje ophalen. Toen werd de langverwachte kerstspecial uitgezonden op Eén. Toch zijn de reacties na de uitzending erg verdeeld.

"Fantastisch om hen terug te zien. Jammer dat het de laatste aflevering was met deze cast. Ieder seizoen was deze serie top. Uitkijken naar het nieuwe seizoen met de nieuwe cast", klinkt het op Facebook. "Was echt genieten. Die nieuwe serie van 'Dertigers' gaat niet hetzelfde zijn", klinkt het onder andere.

"De verhaallijn is nog niet klaar. Er kan nog zoveel gebeuren", zegt nog een andere fan. "Waarom niet verder met deze Dertigers? De kerstspecial was zo prachtig en leuk. We hebben genoten van begin tot einde. Echt heel jammer."

"Maak er dan 'Veertigers' van. Deze cast is geweldig!", stelt een andere fan voor. Een voorstel dat duidelijk in de smaak valt bij andere fans. Een heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

Tags Dertigers