Fans van ‘Thuis’ weten het zeker: “Ze zal zwanger zijn”

door: ASX
Afbeelding bron: Eén/Thuis

Goed nieuws voor de fans van Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowieke (Mathias Vergels) uit ‘Thuis’. Tijdens de aflevering van vrijdag 30 september bleek de liefde tussen de twee dan toch nog niet bekoeld te zijn.

Tijdens een vrij stomende scène gaven Viv en Lowieke opnieuw toe aan hun gevoelens voor elkaar. Niet zozeer een grote uitdaging voor beide acteurs, in het echte leven vormen Lynn en Mathias immers al geruime tijd een koppel.

De plottwist doet heel wat kijkers van de populaire Eén-soap nu speculeren over het verdere verloop van het verhaal. Lowieke was immers van plan om ongehuwd vader te worden en had hiervoor de hulp van Paulien (Tina Maerevoet) ingeroepen.

De herwonnen liefde tussen Lowieke en Viv zou dus wel eens roet in het eten kunnen gooien voor Paulien. “Volgens mij gaat Viv nu zwanger zijn en heeft Lowie zo zijn kleine. En dat gaat ervoor zorgen dat het tussen Lowie en Paulien mega-ambras is en dat die relatie verzuurd raakt”, voorspelt een trouwe ‘Thuis’-kijker. Wordt vervolgd!