Fans van ‘Thuis’ zwaar in shock: “Dit had niemand zien aankomen”

door: ASX
Afbeelding bron: Eén/Thuis

Drama in ‘Thuis’! Paulien, gespeeld door actrice Tina Maerevoet, kwam in de aflevering van vrijdagavond noodlottig aan haar einde. Een val door een glazen tafel werd Paulien fataal.

Zo verdwijnt alweer een gevestigde waarde uit de populaire Eén-soap. Tina vertolkte de rol van Paulien immers al sinds 2008. Haar exit komt als een complete verrassing, niet in het minst omdat haar personage momenteel verwikkeld is een spannende verhaallijn rond draagmoederschap.

Door de dramatische exit van Paulien worden de kaarten nu helemaal door elkaar geschud. Hoe zal Louis (Mathias Vergels) omgaan met dit zware verlies? En wat met Tamara (Tine Priem), die na een succesvol ivf-traject zwanger en draagmoeder is voor Paulien? Kijkers gaan met een hele hoop onbeantwoorde vragen het weekend in.

Daarnaast heerst er vooral ook veel ongeloof over de schokkende plottwist. “Helemaal in shock, ik ben er niet goed van!”, reageert iemand op de Instagrampagina van Tina. “Dit zag niemand aankomen. Ik ben van mijn melk”, vult iemand anders aan. De actrice krijgt ook veel lof en dankbetuigingen van zowel fans als collega’s voor de vele mooie jaren in ‘Thuis’.