Grijp je kans! Jolan uit 'Kamp Waes' heeft boodschap voor alle geïnteresseerde dames

door: LHX
Kamp Waes
Afbeelding bron: Eén

De 26-jarige Jolan Strobbe is een van de vijf deelnemers die nog overblijven in 'Kamp Waes'. Hij bewijst week na week dat hij zowel fysiek als mentaal ontzettend sterk is.

Massaal veel mensen kijken elke week naar 'Kamp Waes', en het is dan ook geen wonder dat Jolan in zijn dagelijkse leven regelmatig reacties krijgt. Zijn eerste fan die hem om een handtekening vroeg, was de 12-jarige Mathias die op hem toestapte in de klimzaal.

"Ik heb een selfie met hem gemaakt, want hij was mijn eerste fan", vertelt Jolan aan Dag Allemaal. Hij moet wel toegeven dat het niet alleen jongens van 12 zijn die hem bewonderen.

"Ik heb er sinds kort veel vrouwelijke volgers bij op Instagram", zegt hij. Voorlopig is er echter nog geen enkele daarvan op hem afgestapt.

"Het zou wel mogen: ik ben nu vier jaar single en voor het eerst in lange tijd voel ik de drang om met iemand mijn leven te delen. Ik zou graag weer eens voor iemand koken of kunnen ventileren wanneer ik thuiskom van het werk."

"Na alle drama en miserie in mijn vorige relatie sta ik opnieuw open voor de liefde." Aan alle geïnteresseerde dames: grijp dus jullie kans!

Tags kamp waes