Gudrun heeft heel belangrijke boodschap voor alle kijkers van 'Kamp Waes'

door: LHX
Gudrun
Afbeelding bron: Eén

De recentste aflevering van 'Kamp Waes' was bijzonder heftig. Gudrun, die eerder al afviel, wil er iets over kwijt.

De teamopdrachten in 'Kamp Waes' waren niet simpel voor Jan, de oudste deelnemer. Hij gedroeg zich nogal betweterig en dat werd hem door de rest van de groep niet in dank afgenomen.

Daarom zag de ploeg van de Special Forces geen andere optie dan hem naar huis te sturen. Veel kijkers vinden dat een goede beslissing: zij uiten op sociale media heel wat kritiek op Jan.

(Lees verder onder de post.)

Influencer Gudrun, die ook meedeed aan 'Kamp Waes', wil er iets over kwijt op haar TikTokkanaal. Ze laat weten dat haar volgers haar massaal vragen wat zij van Jan vond.

"Je kan zeggen over Jan wat je wil, maar als je op je 52ste alles kan wat hij kan... Ik wil op mijn 52 ook nog wel zo fit zijn", is haar antwoord. "Wat die man fysiek aankan, is echt waanzin. Voor de rest kan je daar je eigen mening over hebben, maar je kan echt niet zeggen dat hij geen sterke man is."

Ze vermoedt dat het grote leeftijdsverschil met de rest van de groep voor Jan niet makkelijk is geweest. "Als hij bij de échte SF had gezeten, met meer oudere mensen die weerwoord hadden geboden, dan was het misschien anders geweest."

Ze heeft dan ook een belangrijke boodschap voor alle kijkers die er het hunne van vinden. "Het is heel makkelijk om te oordelen als je naar tv kijkt, maar je hebt zelf nooit in zijn positie gestaan, tussen allemaal jonkies. Dus oordeel niet te snel over mensen die je niet kent."

Tags kamp waes