Iedereen zegt hetzelfde nadat Stephanie Planckaert bijzondere foto deelt uit Frankrijk

door: COS
Château Planckaert seizoen 3
Afbeelding bron: Eén

Elke zondag zien we de familie Planckaert op Eén in 'Château Planckaert'. Op 25 december zien we de familie uitzonderlijk op zaterdag voor de laatste keer in een kerstspecial.

In 'Château Planckaert' volgen we de Planckaerts vooral bij de verbouwingen van hun kasteel in Frankrijk. Afgelopen zomer verhuisden Eddy Planckaert en co voor langere tijd naar het zuiden.

Op Instagram deelt Stephanie Planckaert een leuke foto van afgelopen zomer. "Doe eens zot, of koop een kasteel in het midden van Frankrijk. Of doe het allebei. Het één sluit het ander niet uit blijkbaar", schrijft Stephanie bij de foto.

De reacties zijn unaniem: wat een mooie familie is dat toch. "Super familie, zie jullie zo graag bezig. Doe zo verder", lezen we. "Toffe bende, een plezier om jullie bezig te zien."

"Leuke familie, houden zo! Spijtig dat het altijd zo snel gedaan is op tv", klinkt het nog. Dat is volgens de 'Château Planckaert'-kijkers het enige puntje van kritiek: die afleveringen mogen in een mogelijk derde seizoen toch wat langer dan 35 minuten.