Iedereen zegt hetzelfde over aflevering ‘Down The Road’ van gisteravond

door: PMN
Down The Road -Sabine - Dieter Coppens
Afbeelding bron: VRT1

Zondagavond was er opnieuw een aflevering van ‘Down The Road’. Het is momenteel het best bekeken programma op tv. Er is heel wat reactie gekomen op die recente aflevering.

De recente aflevering van ‘Down The Road’ heeft heel veel reacties teweeggebracht onder de fans. Je kon het bekijken op VRT1.

In de aflevering van zondagavond zagen we hoe de groep ging kajakken op zoek naar zeehonden. De fans waren opnieuw onder de indruk van het programma.

"Down The Road is echt een topprogramma", reageerde een fan. "Het is geweldig om te zien hoe intens alles is voor iedereen.”

“De reisgenoten genieten zo ontzettend van elke ervaring en het is prachtig om daar getuige van te zijn. Ik had weer een geweldige avond."

De kijkers prijzen niet alleen het concept van het programma, maar ook de manier waarop Dieter en Saar met hun reisgenoten omgaan die allemaal het syndroom van Down hebben."

"Ze zijn geduldig, respectvol en zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt."

"Dieter en Saar zijn echt fantastisch", vertelde een andere fan. "Ze hebben zo'n bijzondere band met de reisgenoten en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen.”

“Het is mooi om te zien hoe ze elke uitdaging aangaan en er voor elkaar zijn. Dat maakt het programma zo ontzettend speciaal."

Het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ is opnieuw een heel groot succes. Dat zie je ook elke week aan de kijkcijfers.