Jan Syryn haalt na zijn exit in ‘Kamp Waes’ uit naar de makers: “Opzettelijk zo in beeld gebracht”

door: PMN
Kamp Waes - Jan
Afbeelding bron: VRT1

De 52-jarige Jan Syryn wist zowel de Special Forces als heel kijkend Vlaanderen te verbazen. Hij werkte de tender feet met succes af. Jan kan rekenen op gigantisch veel respect.

Jan Syryn moest zondagavond ‘Kamp Waes’ verlaten. In Het Laatste Nieuws zegt Jan dat hij nog graag gebleven was. Afvallen vlak voor de start van de grote finale is nooit leuk.

Na de tenderfeet zei Fly als grapje tegen Jan: “Voor één keer ben ik blij om je te zien”. Maar daar was die laatste niet van gediend. “Ik heb daar met Fly nog over gesproken want het voelde niet aan als een grap.”

Jan plaatst ook een kanttekening bij de uitzending van gisteravond. “Ik ben eerder een trekker dan een volger. Dat wekt irritaties op, maar je moet ook begrijpen dat een tv-reeks een verhaal te vertellen heeft.”

“Iedereen geeft tijdens ‘Kamp Waes’ commentaar op anderen, maar als ik één opmerking gaf over dat we niet in één rechte lijn mochten stappen of eens luid zuchtte als iemand kloeg over hoe ik een touw vastknoopte, haalde dat de uitzending. ‘Jan doet weer vervelend’, want ze moesten uitleggen hoe het kwam dat ik plots verdween.”

Tags kamp waes