Junior Planckaert verklapt: Dit kerstcadeautje geeft hij aan Pauline

door: LHX
Junior Planckaert en Pauline De Vos
Afbeelding bron: Instagram @juniorplanckaert

Veel mensen hebben op dit moment vakantie, maar bij de familie Planckaert is dat niet het geval. Zij organiseren met kerst en nieuw immers themaweekends in hun vierkantshoeve in de Ardennen.

De familie Planckaert breidt vanaf deze maand hun Franse glampingconcept uit naar België. In de Ardennen ontvangen ze gasten die ze een weekend lang in de watten leggen.

Het is hard werken, maar ze doen het met veel plezier. "We vieren samen feest met de mensen. Dan spelen we muziek, ik op mijn gitaar en Junior op zijn drumstel", vertelt Francesco Planckaert erover aan Primo.

Het fijnste eraan is dat ze met de hele familie samen zullen zijn. Ook Pauline De Vos, de vriendin van Junior, zal van de partij zijn. 

De afgelopen tijd gingen er geruchten rond dat Pauline en Junior na twee jaar weer uit elkaar zouden zijn, maar inmiddels is het duidelijk dat daar niets van aan is. Nog steeds wonen ze niet samen, maar het gaat uitstekend tussen hen.

Uiteraard zal Pauline van Junior een kerstcadeau krijgen. Hij verklapt alvast wat het is: een cadeaubon om mee te gaan shoppen.

"Daar kan ik niks mis mee doen. Dan kan Pauline zelf gaan winkelen, dat doet ze graag", zegt hij.

Ook Francesco heeft grootse plannen voor een cadeau voor Magali. Hij gaat haar een bon voor zes massagebeurten geven. "Door mezelf gegeven, jawel."