Kijkend Vlaanderen steekt Sabine uit 'Down The Road' hart onder de riem na bloedeerlijke bekentenis

door: STG
Down The Road
Afbeelding bron: VRT

Het zesde seizoen van 'Down The Road' is volop aan de gang. Dit jaar trekt Dieter Coppens met zijn reisgenoten naar Canada om hun grenzen te verleggen. Sabine weet meteen de harten van alle kijkers te breken en doet een bloedeerlijke bekentenis.

Ook dit jaar zorgt Dieter Coppens weer voor avontuur in 'Down The Road'. Samen met zijn reisgenoten ondergaat hij de ene na de andere uitdaging. Maandagavond zagen we nog hoe de groep steeds sterker naar elkaar toegroeit.

Sabine valt meteen met de deur in huis met een bloedeerlijke bekentenis over Dieter Coppens. "Ik heb altijd iets willen beginnen met een BV", steekt ze van wal. "Je moet mensen graag zien om wie ze zijn, niet omdat ze bekend zijn", nuanceert Dieter.

"Ik kan mijn gevoelens niet zomaar veranderen", klinkt het bij Sabine. "Dat snap ik", reageert Dieter. "Verliefdheid gaat niet direct weg als ze er is, maar je zult wel je verliefdheid voor mij in een doosje moeten steken, want ik kan die liefde niet beantwoorden. Ik zie je graag als vriendin, maar niet als lief", besluit Dieter. Hij heeft nog prachtige woorden klaar voor Sabine. "Dat hoeft geen BV zijn, maar wel een fijne jongen die lief is en talenten heeft."