Kijkers van 'Down The Road' zeggen allemaal hetzelfde na eerste aflevering op zondag

door: COS
Down The Road - seizoen 6
Afbeelding bron: VRT

Zondag gaf Dieter Coppens de aftrap van het nieuwe seizoen van 'Down The Road'. Voor het zesde seizoen trokken Dieter en zijn gezelschap naar Canada.

Na de aflevering van zondag trokken de fans meteen naar sociale media om hun eensgezinde mening te uiten. "Blijft een prachtig programma. Zoveel respect voor de deelnemers en ook zeker voor Dieter en Saar", lezen we. "Weer zo mooi, zo oprecht, zo eerlijk, zo lief."

"Het was weer een prachtig begin van een nieuwe reeks, ik kijk al uit naar zondag voor het vervolg", laat nog iemand weten. "Wat heb hier naar uitgekeken, en weer zo genoten van deze eerste uitzending. En wat een prachtige groep weer!"

"Wat een geweldig programma met allemaal mooie mensen, elk op hun eigen manier. Respect, Dieter en Saar", lezen we verder. "De eerste aflevering was weer prachtig, weer een mooie groep met superbegeleiders. De eerste grenzen zijn al verlegd, mooi gedaan."

"Mooi programma, ik word er altijd warm van. Respect!", reageert een kijker. "De aftrap van een fantastisch programma is gegeven! De komende weken worden het terug zalige zondagavonden met 'Down The Road'", klinkt het nog. "Zo genoten, kan niet wachten tot volgende week."