Marie Verhulst is duidelijk: "Dán wil ik meespelen in 'Thuis'"

door: LHX
Marie Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Gisterenavond was Marie Verhulst te gast in 'De thuisploeg'. Ze is een fervente 'Thuis'-kijker en is erg onder de indruk van al het drama dat zich momenteel afspeelt, in de week van de seizoensfinale.

Zoveel drama deze week in 'Thuis'! Acteur Raf Jansen, die Dieter speelt, vindt dat het misschien wel inspirerend kan zijn voor 'De Verhulstjes'. Maar dat vindt Marie Verhulst maar niets: "Ik ben blij dat ik niet het leven hoef te leiden van een personage uit 'Thuis'."

Maar zelf meespelen in 'Thuis', dat ziet ze dan weer wel zitten. "Ik wil wel eens iets komen drinken in Bar Madam", zegt ze enthousiast. Raf Jansen doet meteen een oproep aan de makers van 'Thuis' om Marie aan te nemen.

Ze heeft echter één voorwaarde: "Alleen als ik met Judith mag dansen", zegt ze lachend. Judith (gespeeld door Katrien De Ruysscher) heeft Marie namelijk al eens goed aan het lachen gebracht met haar onbeholpen dansmoves in Bar Madam. En niet alleen Marie: ook haar Katriens dochter herinnert haar er maar al te graag aan.