Sabine uit 'Down The Road' heeft ontroerende boodschap voor Dieter Coppens

door: LHX
Down The Road -Sabine - Dieter Coppens
Afbeelding bron: VRT1

Sabine is dit jaar een van de deelnemers aan 'Down The Road'. Voor haar is een grote droom uitgekomen.

Sabine droomde er altijd al van om bekend te worden. Het lijkt erop dat die droom is uitgekomen: in 'Down The Road' zien massaal veel mensen haar elke week bezig.

"Ik word er echt heel veel over aangesproken", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "En ik vind het ook wel superfijn dat mensen mij ook op een andere manier kunnen zien."

Voor haar was de reis naar Canada een onvergetelijke ervaring. Ze vond het geweldig om die met Dieter Coppens te mogen doen.

"Hij heeft een heel schattige familie. Bijvoorbeeld Staf Coppens, Mathias Coppens, Maarten Coppens, Dieter Coppens", zegt ze over hem. "Als ik hem zie, smelt ik gewoon."

Ze heeft dan ook niets dan lovende woorden voor hem. "Dieter, Saar en de ploeg, er is één ding dat jullie moeten weten: bedankt voor alles."

"Vergeet niet dat al mijn dromen door jullie zijn uitgekomen en realiteit zijn geworden. Bedankt voor alles. Ik ga het echt nooit vergeten." 

Deze zondag wordt de laatste aflevering van 'Down The Road' uitgezonden. Als het aan Sabine ligt, is het echter nog lang niet het laatste seizoen van het programma!